Interieuradvies | Urban Craft Factory
15815
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15815,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Interieuradvies

Urban Craft Factory inspireert en creëert

Zoek je inspiratie voor je interieur? Ga je verhuizen of heb je hulp nodig bij het (re)stylen van je huis, een kamer, kantoor of bedrijf? Dan laten wij onze creativiteit en inspiratie daar graag op los! Urban Craft Factory kan je helpen met creatieve tips en oplossingen, kleuradvies en styling. Wij helpen de doe-het-zelver graag op weg of voeren het werk voor je uit op locatie.

Diverse interieurstijlen

Wil je een nieuwe stijl in je huis of bedrijf of enkel wat aanpassingen aan het bestaande interieur? Alles is mogelijk. Voor Urban Craft Factory is geen interieurstijl te gek of te normaal! Een tevreden klant die zich prettig voelt in zijn of haar woon/werk omgeving staat bij ons centraal.

 

Ons uitgangspunt voor een interieur is dat jij je thuis voelt in je eigen huis. We gaan dan ook eerst met je in gesprek om je levensstijl en alle wensen op een rijtje te zetten. Functionaliteit staat bij ons voorop. Dit combineren wij met onze creatieve ideeën en oog voor detail.

 

In een werkomgeving is een prettige werksfeer en uitstraling een belangrijke factor. Ook hier kunnen wij ons steentje bijdragen.