Urban Craft Factory | Krijtverf
15753
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15753,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-22.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Beken kleur en kom goed uit de verf

Reis mee door de wereld van kleur met Urban Craft Colors Krijtverf

Urban Craft Colors krijtverf is een kwaliteitsverf op waterbasis met een matte, poederachtige uitstraling in 24 inspirerende, eigentijdse kleuren. Met Urban Craft Colors Krijtverf maken we een reis door de wereld van kleur. Elke kleur is geinspireerd op een plaats, stad of land ergens op onze kleurrijke aarde. Zo kun je heerlijk wegdromen met de kleur Paradise Green, waan je je in de wereldstad Parijs met Paris Grey en krijg je het vintage gevoel bij Havana Mint.

 

Urban Craft Colors Krijtverf is verkrijgbaar in potjes van 100 ml (ca. 1 m2), blikjes van 250 ml (2 – 4 m2) en 750 ml, verpakt in een 1 liter blik (8 – 10 m2). De krijtverf is online te bestellen via de shop van Trixx Creatief.

Urban-Craft-Colors-Kleurkaart-2018-web

De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van je beeldscherm. De wit-tinten op de kleurkaart zijn gebaseerd op Ral-kleuren, zodat de krijtverf van Urban Craft Colors altijd bij je witte muur past; English White: Ral 9001, een crème-witte tint, Dutch White: Ral 9010, een warm witte tint en Greek White: Ral 9016, de meest witte tint.

Zelf kleuren mengen

De kleuren van Urban Craft Colors zijn onderling mengbaar. Omdat de literblikken standaard worden gevuld met 750 ml krijtverf is dit heel eenvoudig! Er zit namelijk nog 250 ml ruimte in het blik.

 

Wanneer je zelf een mooie pasteltint wilt maken, schenk je bijvoorbeeld 250 ml van een kleur bij 750 ml Greek White en meng je de twee kleuren goed door elkaar. Het is ook mogelijk om 750 ml Urban Craft Colors krijtverf te mengen met 250 ml Urban Craft Colors vernis of vernis wax, zonder dat de kleur verbleekt!

Urban_Craft_Colors_Kleurstrip

Verven zonder schuren

Urban Craft Colors krijtverf is een milieuvriendelijke kwaliteitsverf, verkleurt en vergeelt niet, heeft een subtiele geur tijdens het verwerken, is heel eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller en droogt snel. Kwasten en rollers zijn uitspoelbaar met water.

 

Urban Craft Colors krijtverf is geschikt voor vele bewerkte en onbewerkte ondergronden zoals o.a. hout, steen, papier, metaal en textiel. Nabehandelen is mogelijk met patina, (boen)was of vernis. De toepassingen en mogelijkheden met Urban Craft Colors krijtverf zijn eindeloos!

 

De ondergrond dient wel altijd droog, schoon en vetvrij te zijn! Voor het verven van klein object of een meubelstuk dat minder aan slijtage onderhevig is voldoet meestal schoonmaken, ontvetten en laten drogen. Voor sommige ondergronden en toepassingen is enige voorbereiding zoals schuren te overwegen of noodzakelijk voor een duurzaam resultaat. Bedenk hierbij dat verf altijd meer grip heeft op een ruwe ondergrond.

 

Dus wil je eenvoudig en snel een accessoire, meubelstuk of muur een metamorfose geven, ga dan aan de creatieve slag met Urban Craft Colors krijtverf!

 

Voor gebruiksaanwijzing en meer tips & tricks: DOWNLOAD DE .PDF