Urban Craft Factory | Home
15909
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15909,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-22.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Creative Upcycling

Geeft kleur aan je interieur

Met oog voor detail, een goed gevoel voor kleur en een enorme dosis inspirerende creativiteit geeft Urban Craft Factory oude, afgedankte meubels en interieuraccessoires een tweede, derde of vierde kans. In tegenstelling tot recycling wordt bij upcycling een meerwaarde of een verbetering toegevoegd.

 

Bij de Urban Craft Factory geven wij meubels en interieuraccessoires een creatieve make-over, waardoor unieke creaties ontstaan. Voor het upcyclen maken we gebruik van URBAN CRAFT COLORS KRIJTVERF, in combinatie met andere materialen en technieken, zoals o.a. doorschuren, decoupage, mozaïek en penseelwerk. De upcycle mogelijkheden zijn eindeloos! Van stoer tot klassiek en van uitgesproken kleur tot ingetogen met een knipoog… er is heel veel mogelijk.

 

Wil je een bijzonder meubel aan je inrichting toevoegen of ben je op zoek naar een speciaal kado? Dan ben je bij Urban Craft Factory aan het juiste adres. Heb je zelf een meubelstuk, accessoire of wil je iets passends bij jouw interieur, dan upcyclen wij dit graag voor je. Wij doen dit naar jouw wensen in combinatie met onze creatieve input.

Blik op licht

Rode kroonluchter met lampenkapjes van Italiaanse conserveblikken.

Zitten op het gras

Oud schoolstoeltje in een nieuw jasje, met decoupage van vintage haakwerk en gras.

Vurig India

Rood kruk-trapje met decoupage bovenkant van Indiase luciferdoosjes.

Pink Lady

Roze buikkastje, zwart bovenblad met witte stippen en zebra dessin in de lades.

Urban Craft Factory geeft oude, afgedankte meubels en interieuraccessoires een nieuw leven. Op deze manier levert Urban Craft Factory een positieve bijdrage aan het milieu in het kader van duurzaamheid.

Laat je inspireren en neem een kijkje op de instagram pagina van Urban Craft Factory. Hiervoor heb je geen instagram account nodig.