Urban Craft Factory | Workshops
15954
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15954,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Workshops

Met inspiratie jouw eigen creatie

Urban Craft Factory wil haar inspiratie en creativiteit graag met jou delen! Wij organiseren creatieve, inspirerende workshops waaraan je kunt deelnemen. Wil je liever individueel, met z’n tweeën, met een groep of met een bedrijf een workshop volgen? Ook dat is bij ons mogelijk.

Wil je krijtverf of andere technieken uitproberen? Tijdens onze inspirerende workshops kan je naar hartenlust expirimenteren en ga je naar huis met een eigen creatie. De prijzen van de workshops zijn altijd inclusief materiaal en gereedschap, tenzij anders vermeld. Uiteraard zorgen we ook voor koffie, thee en iets lekkers.

Volg ons op FACEBOOK om om te hoogte te blijven van het workshop-aanbod of neem CONTACT met ons op.

Workshop Agenda

Verwen jouw moeder – én jezelf – met een creatief momentje!

Moederdag workshop Decopatch 2 2019

Je gaat heerlijk aan de creatieve slag met Décopatch papier. Lekker scheuren en plakken op een door jou zelf gekozen ondergrond.  Je kunt kiezen uit diverse papier-maché figuren, een tissuedoos, kandelaars en nog veel meer. Ervaring is niet nodig en je hoeft ook niet super creatief te zijn, inspiratie komt vanzelf. Gewoon lekker genieten in een relaxte sfeer en vol trots naar huis gaan met een eigen creatie! Neem CONTACT met ons op om je aan te melden. Na ontvangst van de betaling  ontvang je per email een cadeaubon, die je zelf kan printen.

Workshops op maat

Speciale workshops of trainingen kunnen op maat worden samengesteld. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, de locatie en van wat je wilt workshoppen. Wij organiseren ook workshops op locatie voor bedrijven. In overleg stellen wij een workshop samen, die geschikt is voor het aantal deelnemers. Dit is mogelijk voor zowel grote als kleine groepen. Neem CONTACT met ons op en wij denken creatief met je mee om een passende workshop te creëren!