Urban Craft Factory | Workshops
15954
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15954,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Workshops

Met inspiratie jouw eigen creatie

Urban Craft Factory wil haar inspiratie en creativiteit graag met jou delen! Wij organiseren creatieve, inspirerende workshops waaraan je kunt deelnemen. Wil je liever individueel, met z’n tweeën, met een groep of met een bedrijf een workshop volgen? Ook dat is bij ons mogelijk.

Wil je krijtverf of andere technieken uitproberen? Tijdens onze inspirerende workshops kan je naar hartenlust expirimenteren en ga je naar huis met een eigen creatie. De prijzen van de workshops zijn altijd inclusief materiaal en gereedschap, tenzij anders vermeld. Uiteraard zorgen we ook voor koffie, thee en iets lekkers.

Volg ons op FACEBOOK om om te hoogte te blijven van het workshop-aanbod of neem CONTACT met ons op.

Workshops op maat

Speciale workshops of trainingen kunnen op maat worden samengesteld. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, de locatie en van wat je wilt workshoppen. Wij organiseren ook workshops op locatie voor bedrijven. In overleg stellen wij een workshop samen, die geschikt is voor het aantal deelnemers. Dit is mogelijk voor zowel grote als kleine groepen. Neem CONTACT met ons op en wij denken creatief met je mee om een passende workshop te creëren!

WORKSHOP AGENDA

Heb jij dat ook… Dat je heel graag iets creatiefs wilt doen, maar je gunt jezelf geen tijd? Dan is The Craft Club misschien iets voor jou!
Elke laatste donderdag van de maand kan je ‘s avonds, vanaf 19:00 uur aanschuiven bij The Craft Club en ga je heerlijk relaxed aan de creatieve slag! Je mag de hele avond gebruik maken van alle materialen, die in de Urban Craft Factory aanwezig zijn; Décopatch papier, Urban Craft Colors Krijtverf, Metallic verf, lintjes, kraaltjes, Foam Clay etc. We sluiten de avond rond ongeveer 22:00 uur af.

CraftClub 01 Workshops Hobbyclub

The Craft Club

Bij The Craft Club werk je zelfstandig aan een eigen project. Je mag de hele avond gebruik maken van alle materialen, die in de Urban Craft Factory aanwezig zijn; Décopatch papier, Urban Craft Colors Krijtverf, Metallic verf, lintjes, kraaltjes, Foam Clay etc.

Neem een eigen voorwerp mee dat je wilt opknappen of wilt pimpen.
Heb je zelf niets te pimpen, of wil je graag een item uit de webshop van Trixx Creatief bewerken? Dan kan je dit ook in de Factory kopen op de avond zelf.

Bel of mail als je erbij wilt zijn!

In juni een weekje eerder i.v.m. vakantie:
Donderdag 20 juni    19:00 – 22:00 uur

€ 15,00 per persoon, exclusief te decoreren voorwerp

Workshop Koe Pimpen 01 Decopatch Pinksteren

Pimp een Koe

Heb jij ook geen zin om de 2e Pinksterdag door te brengen op de meubelboulevard of in het tuincentrum?
Kom dan gezellig een koe pimpen!

Deze papier-maché koe is maar liefst 40 cm groot en gaan we versieren met Décopatch papier. Ervaring is niet nodig en je hoeft ook niet super creatief te zijn, inspiratie komt vanzelf. Gewoon lekker genieten in een relaxte sfeer met koffie/thee en uiteraard wat lekkers.  Aan het eind van de middag ga je vol trots naar huis met een eigen gepimpte koe!

Bel of mail met ons om je aan te melden.

Maandag    10 juni    13:00 – 16:00 uur

€ 25,00 per persoon

Volg Urban Craft Factory op Instagram