Urban Craft Factory | Workshops
15954
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15954,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Workshops

Met inspiratie jouw eigen creatie

Urban Craft Factory wil haar inspiratie en creativiteit graag met jou delen! Wij organiseren – in samenwerking met Trixx Creatief – superleuke, creatieve en inspirerende workshops waaraan je kunt deelnemen.

Wil je Décopatch, krijtverf of andere technieken uitproberen? Tijdens onze workshops kan je naar hartenlust experimenteren en ga je naar huis met een eigen creatie. De prijzen van de workshops zijn altijd inclusief materiaal en gereedschap, tenzij anders vermeld. Uiteraard zorgen we ook voor koffie, thee en iets lekkers.

 

Volg ons op FACEBOOK om om te hoogte te blijven van het workshop-aanbod of KLIK HIER voor de actuele workshops.

 

Wil je liever individueel, met z’n tweeën, met een groep of met een bedrijf een workshop volgen? Ook dat is bij ons mogelijk.
Neem CONTACT met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Workshops op maat

Speciale workshops of trainingen kunnen op maat worden samengesteld. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, de locatie en van wat je wilt workshoppen. Wij organiseren ook workshops op locatie voor bedrijven. In overleg stellen wij een workshop samen, die geschikt is voor het aantal deelnemers. Dit is mogelijk voor zowel grote als kleine groepen. Neem CONTACT met ons op en wij denken creatief met je mee om een passende workshop te creëren!

THE CRAFT CLUB

CraftClub 01 Urban Craft Factory

Heb jij dat ook… Dat je heel graag iets creatiefs wilt doen, maar je gunt jezelf geen tijd? Dan is The Craft Club misschien iets voor jou!
Bij The Craft Club werk je zelfstandig aan een eigen project. Uiteraard helpen we je met inspiratie en vragen. Je mag gebruik maken van alle materialen die in de Urban Craft Factory aanwezig zijn, zoals o.a. Décopatch papier, Urban Craft Colors Krijtverf, Metallic verf, lintjes, kraaltjes etc. Het voorwerp dat je wilt gaan decoreren mag je zelf meenemen of je kunt dit bij ons kopen.

 

Wanneer:
Elke dinsdag: 10:00 – 13:00 uur

Elke laatste donderdag van de maand: 19:00 – 22:00 uur

 

Prijs:  € 15,00 per persoon, exclusief te decoreren voorwerp

 

Aanmelden: Telefonisch of via de mail

Volg Urban Craft Factory op Instagram